Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle køb af varer hos Forlaget Vestenvind.
Disse handelsbetingelser accepteres af kunden i forbindelse med afgivelse af ordrer. Betingelserne vil til enhver tid være tilgængelige på Forlaget Vestenvinds hjemmeside. Du kan bestille varer i vores online shop på alle tidspunkter af døgnet. 

Bestilling af varer
Bestillingerne  håndteres indenfor 1-3 hverdage.
Endelig aftale om bestilling af varer mellem kunde og Forlaget Vestenvind er indgået, når Forlaget Vestenvind har bekræftet ordren. Hvis Forlaget Vestenvind kke er i stand til at opfylde ordren som følge af for eksempel udsolgte varer, kontakter vi dig hurtigst muligt på enten telefon eller e-mail.
Kunden er ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede kundeoplysninger er korrekte, idet Forlaget Vestenvind ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Priser og betaling
Prisen er altid inklusiv moms. Når du har gennemført bestillingen, vil du modtage en bekræftelse på dit køb med forventet levering.  Vi forbeholder os retten til at ændre priser og rabatter med øjeblikkelig virkning, men uanset dette vil din bekræftede pris på allerede bestilte varer, selvfølgelig være gældende, på din ordre.
Forsendelsesomkostninger er inkluderet i prisen.  Forsendelsesomkostningerne vil fremgå af ordreoversigten samt ligeledes af den ordrebekræftelse, der fremsendes. 

Levering
Levering sker, til den af kunden oplyste leveringsadresse.

Modtagelse af ordre
Du kan forvente at modtage din bestilling inden for 1-4 arbejdsdage. Bestilles der flere produkter i samme ordre, og produkterne har forskellig leveringstid, skal du forvente den seneste leveringstid. Det skyldes, at ordren bliver sendt samlet.
Da Forlaget Vestenvind ikke kan garantere lokale udbringningsforhold, kan Forlaget Vestenvind ikke med sikkerhed angive, hvornår varen leveres på kundens adresse.
I tilfælde, hvor den ønskede vare ikke er på lager på bestillingstidspunktet, vil vi kontakte dig med oplysning om forventet levering. Vi vil ligeledes kontakte dig, hvis en vare bliver udsolgt, mens du foretager en bestilling af den pågældende vare.

Vi leverer udelukkende i Danmark og ikke til Færøerne, Grønland og udlandet. Leveringsomkostninger fremgår af ordrebekræftelsen og betales af køber.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Forlaget Vestenvind. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Varer skal leveres tilbage i samme stand, som ved modtagelse.
Kunden bærer risikoen for, at returvaren er forsvarligt emballeret. Du opfordres derfor til at gemme emballagen, indtil du er sikker på, at du vil beholde varen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Forlaget Vestenvind
Burhøjvej 2
7950, Erslev

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Vi refunderer pengene til det betalingskort som du benyttede ved handlen. Du får dine penge tilbage for det fulde ordrebeløb indenfor 7 dage.
Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen
Såfremt varens værdi overstiger DKK 5000, skal du returnere varen som værdipakke, hvormed du som kunde er forsikret, såfremt pakken skulle gå tabt i posten. Hvis du ikke har sendt varen som værdipakke, og pakken går tabt, sker forsendelse på dit eget ansvar.

Reklamation og varereturnering
Når du handler hoss Forlaget Vestenvind har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du rette henvendelse til:

Forlaget Vestenvind
Burhøjvej 2
7950, Erslev

CVR: 31 39 52 83

E-mail: kontakt@forlaget-vestenvind.dk

Hvor hurtigt skal jeg indsende en reklamation?
Du skal indsende din reklamation indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du sender reklamationen indenfor en måned efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Du skal altid først kontakte os per e-mail eller telefon, hvis der er tale om en reklamationsberettiget vare. 
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Varereturnering skal også foregå til ovenstående adresse. Returnering kan også ske ved at undlade at modtage eller afhente varen på posthuset.
Vær opmærksom på, at hvis du har købt en vare i vores fysiske butik, så foregår returnering til den fysiske butik.
Ved returnering af en vare skal fakturaen eller kopi af denne vedlægges. Denne faktura modtager du sammen med din ordre.
Lav en fyldestgørende information omkring årsagen til returneringen som skal følge pakken og en kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer samt kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Retningslinjer for indsamling af personlige oplysninger
Ved køb på hjemmesiden udbeder Forlaget Vestenvind sig kundens navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, som er nødvendige for at effektuere og behandle ordren.
Vi giver dig mulighed for at modtage nyheder, tilbud og anden information fra Forlaget Vestenvind. Dette kræver blot, at du vælger at blive optaget på vores mailingliste. Du kan til enhver tid og uden omkostninger tilmelde og afmelde dig vores mailingliste.